/Klinikken

Klinikken

Velkommen til vår tannlegeklinikk! Vi er dedikert til å gi deg og din familie den beste tannbehandlingen i en komfortabel og avslappende atmosfære.

Vårt erfarne og vennlige team av tannleger og tannpleiere er her for å gi deg profesjonell og behagelig behandling. Vi tilbyr alt fra vanlige tannkontroller og forebyggende tannbehandlinger til tannbleking og implantater.

Vi forstår at mange mennesker kan være engstelige for tannlegebesøk, derfor har vi fokus på å gjøre opplevelsen så behagelig som mulig. Vi tilbyr moderne teknologi og smertefri tannbehandling som gjør at du kan slappe av og føle deg trygg hos oss.

Vi ser frem til å ta vare på ditt smil!

Historien

I 1984 ble det åpnet et helsehus med tannleger, leger og fysioterapeut i Heddeveien 120. Torstein Olsen jobbet de første årenen alene som tannlege. Etter hvert ble det utvidet med et tannlegekontor til.

I 2012 ble tannlege Tore Tjosevik en del av tannlegeteamet og i 2013 deleier. I 2020 valgte tannlege Torstein Olsen å pensjonere seg etter et langt og godt yrkesliv.

Tore overtok hele tannlegedriften og tannlege Marke Franca startet hos oss i september 2020. I 2022 ble dessverre legedriften lagt ned.

I 2023 ble tannlegevirksomheten utvidet med to nye behandlingsrom og tannlege Bård Aasland started hos oss i juni 2023. I underetasjen jobber det en fysioterapaut og en fotterapeut.