Behandlinger

Implantat

Behandling med tannimplantat er aktuelt i tilfeller der man mangler én eller flere tenner.

Implantater er en effektiv løsning for å erstatte tapte tenner. Et implantat erstatter tannens rot ved å plasseres i kjevebenet. Deretter festes en tannerstatning på toppen av implantatet for å erstatte en eller flere tenner.

Når det gjelder erstatning av tapte tenner, finnes det mange behandlingsmuligheter. Implantatbehandling er en vanlig og populær metode på grunn av dens store fordeler, spesielt at man ikke trenger å slipe ned nabotenner for å få plass til tannerstatningen.

For å vurdere om du er egnet for implantatbehandling, må du gjennomgå en grundig forundersøkelse. Under forundersøkelsen vil vi gjennomføre en røntgenundersøkelse og vurdere din generelle helse, anatomi og munnhelse. Implantatbehandling har svært gode resultater når det er grundig planlagt og det er et samarbeid mellom tannlegen og pasienten. Ved forundersøkelsen vil du få all nødvendig informasjon om behandlingsplanen og prisen for implantatbehandlingen.

Vi har erfarne tannleger som er dedikerte til å gi deg den beste omsorgen og behandlingen. Vårt team vil veilede deg gjennom hele prosessen og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Kontakt oss i dag for å avtale en forundersøkelse og finne ut om implantatbehandling er den rette løsningen for deg.