/Bestill time

Bestill time

Du kan kontakte oss ved å sende en e-post til post@forustannhelse.no eller ved å fylle inn skjemaet under. Vi svarer vanligvis i løpet av 24 timer. NB! Ikke send sensitive personopplysninger.


Endringer/kanselleringer

Vi minner om at du må endre eller kansellere din oppsatte time senest 24 timer før avtalt tid. Hvis du kansellerer timen nærmere enn 24 timer før oppsatt time er det ønskelig med telefonhenvendelse. Dersom din time er på en mandag og du er syk, må timen avbestilles senest kl 09.00 denne mandagen. For sen endring/ kansellering vil bli belastet etter egne takster. Vi forsøker å fylle opp tiden med annen pasient, men du blir altså belastet for den ubenyttede tiden.

Ikke møtt

Dersom du ikke møter til din avtalte time, blir du belastet etter fastsatt ikke-møtt-takst på kr 400,-for en time for ordinær undersøkelse. Vi vil normalt forsøke å ringe deg for å høre om du har glemt timen og hjelpe deg med ny time.

Akutt behandling

Vi gjør det vi kan for å tilby time på dagen for pasienter med akutte behov. Ta kontakt på telefon 51 57 14 98 i vår åpningstid (hverdager kl 08.30-16.00).  Det er en fordel å ringe tidlig på dagen hvis du skal ha akutt time samme dag.