Din lokale tannlege på Forus

Et trygt valg
på Forus

Hos Forus tannhelse får du en trygg behandling i behagelige
omgivelser til en fast og enkel pris. Et trygt valgt mellom
Sandnes, Sola og Stavanger. Bestill time idag.
Trygg behandling. Behagelige omgivelser. Faste priser.

God erfaring

Våre tannleger har lang erfaring og høy kompetanse innen moderne tannbehandling. Du kan være trygg på at du får den beste behandlingen tilpasset dine behov.

Oppfølging

Vi setter deg i fokus og tilbyr en personlig oppfølging som sikrer at du føler deg ivaretatt gjennom hele behandlingsprosessen.

Trygt

Vi legger stor vekt på å skape en rolig og behagelig atmosfære for våre pasienter. Hos oss kan du slappe av og føle deg trygg, vel vitende om at du er i gode hender gjennom hele behandlingen.

Legelisten
5.0/5.0 (15+)
Akutte tannproblemer

Akutte smerter?

Hos Forus ønsker vi å tilrettelegge for deg med akutte tannproblemer. Ring oss for raskere timebestilling.

Vi prioriterer din trygghet

Hos oss er din komfort og sikkerhet alltid i fokus. Vi bruker moderne teknologi og skånsomme metoder for å sikre at du får en behagelig opplevelse, hver gang.

1984

Din tannlege i Stavanger siden

Er du mellom 25-26 år?
Da betaler du kun 25% i egenandel! 

Check mark
Reduser kostnader drastisk
Check mark
Kun 25% egenandel
Check mark
Invester i smilet ditt
Check mark
Spar 75% på behandling  
Check mark
Gjelder til 31.12  
Check mark
Bestill time idag
Bestill time

Les vilkår her: Finn ut mer.

Våre Behandlinger

Våre mest populære behandlinger

Klikk for flere behandlinger

0+

Fornøyde pasienter

0

Ansatte

0+

Års erfaring
Om oss

Møt våre tannleger

Vårt team av erfarne tannleger, hygienister og støttepersonell er lidenskapelig opptatt av tannbehandling og er forpliktet til å holde seg oppdatert med de siste fremskrittene innen tannteknologi og -teknikker.

Utdannet ved UiO i 2006. Har siden jobbet i privat praksis. Fullførte grunnkurs i implantatprotetikk i 2008, som er et spesielt interesseområde jeg har jobbet mye med siden. Har godkjenning som tannlege med rett til å utføre implantatprotetisk behandling med offentlig støtte fra Helfo. Jeg deltar ofte på kurs og konferanser for å holde meg faglig oppdatert

Tore Tjosevik
Tannlege
Sveip for mer

Ferdig utdannet tannlege i Estland i 2003, ved Universitetet i Tartu. Medlem av Den norske tannlegeforening siden 2007. Har jobbet 6 år offentlig i Stavanger med barn og voksne. Fra 2015 og frem til i dag har jeg jobbet i privat praksis.

Marke Franca
Tannlege
Sveip for mer

Ferdig utdannet ved UiB i 2018. Jeg har jobbet på Grønland, i Trøndelag og i Stavanger. Jeg trives med å tilby undersøkelse og behandling til pasienter som er engstelige for tannbehandling. For meg er det meningsfylt å kunne hjelpe folk gjennom erfaringer som mange opplever som vanskelige.

Bård Aasland
Tannlege
Sveip for mer

Jeg ble uteksaminert ved Pécs Medical School i 2012. Siden da har jeg jobbet ved den offentlige tannhelsetjenesten i Fredrikstad, hvor jeg har fått verdifull erfaring med et bredt spekter av tannbehandlinger. Siden 2023 har jeg jobbet i privat praksis, hvor jeg fortsetter å tilby kvalitetsbehandling til mine pasienter. Jeg er medlem av Den norske tannlegeforening og holder meg oppdatert på nye metoder og praksiser innen tannlegefaget.

Lena Bang
Tannlege
Sveip for mer

Vi gjør det enkelt for deg
å bestille time!

Kontakt oss

Bestill time eller send oss melding her
Takk for din henvendelse. Vi vil kontakte deg snarest
Oops! Noe gikk galt, prøv på nytt.

Forus Tannhelse

Omfattende omsorg for ditt lyseste smil
Artikler

Ta en titt på våre
nylige artikler

Bestill timeFlere Artikler
Annmeldelser
-Legelisten

Som beskrevet flere ganger. Tore Tjosevik er verdens beste tannlege for oss med ekstrem tannlege skrekk. Omtenksom, tålmodig og forståelsesfull

-Legelisten

Veldig god tannlege som forklarer, tar seg god tid og gjør en god jobb. Jeg har vært hos mange tannleger, men nå har endelig funnet min tannlege fremover. Anbefales!

-Legelisten

Fikser ting kjapt og gir meget gode tips. Jeg ble kvitt plager jeg har hatt lenge, som jeg ikke visste kunne fikses. Har fått fyllinger her også – en meget hyggelig tannlege som tar godt vare på deg. Jeg fikk time på dagen da det var krise.

Sveip for mer
Kveldsåpent hver tirsdag til 18:30